עמיתת הכבוד של אוניברסיטת חיפה, היזמית אינה ברוורמן, אירחה השבוע משלחת מטעם אוניברסיטת חיפה: אלקה ניר, מנכ"לית חברת כרמל  וצמרת זוהר, ראש דסק אסיה, בשיתוף הנציגה הדיפלומטית הבכירה ביותר של טאיוואן בישראל HE  Abby Lee   ונספח הטכנולוגיה של טאיוואן בישראל.  הביקור  התקיים בנמל יפו באתר החברה של אינה ברוורמן,Eco Wave Power   אשר מתמחה בייצור חשמל מגלי ים. הביקור המשותף הינו פרי העבודה המשותפת מול CY  Huang , נשיא אגודת הידידים בטאיוואן אשר מבקש לקדם פרויקטים משותפים בין ישראל  לטאיוואן בתחום הקיימות והאנרגיה המתחדשת.

carmel logo

Carmel - University of Haifa, Economic Corporation Ltd.

Eshkol Tower,
25th floor, Room 2502
University of Haifa
Haifa, 3498838